Schoolreisverzekering

U heeft een schoolreis georganiseerd en wilt een schoolreisverzekering afsluiten? Zeer verstandig want een schoolreisverzekering is zeer aan te raden.

Wat is een schoolreisverzekering?

Een schoolreisverzekering (ook wel groepsreisverzekering genoemd) is een verzekering voor deelnemers, leerlingen en begeleiders van een schoolreis die geldig is tijdens deze schoolreis. Vanzelfsprekend moet er wel premie zijn betaald voor de schoolreisverzekering en moet het aantal verzekerden in overeenstemming zijn met het aantal personen waarvoor de premie is betaald.

Offerte opvragen schoolreisverzekering

Bel 085 – 303 11 90 of vul het offerteformulier in.

Wat is er bij een schoolreisverzekering verzekerd?

Bij onze schoolreisverzekering met uitgebreide dekking (combinatie 2 Europeesche Verzekeringen) is er dekking voor personenhulpverlening, bepaalde buitengewone lasten, bagage, geneeskundige kosten, ongevallendekking, rechtsbijstand en aanspakelijkheid.

Voor de exacte dekking van onze schoolreisverzekering, zie de voorwaarden.

Bij wie wordt de schoolreisverzekering ondergebracht?

De schoolreisverzekering wordt ondergebracht bij Europeesche Verzekeringen, specialist in schoolreisverzekeringen.

Hoe groot is het aanbod schoolreisverzekeringen?

Slechts een beperkt aantal verzekeraars is gespecialiseerd in schoolreisverzekeringen. De Europeesche is als grootste reisverzekeraar van Nederland zeer ervaren met schoolreisverzekeringen.

Wat kost een schoolreisverzekering?

De te betalen premie is afhankelijk van het aantal deelnemers, de duur van de schoolreis, de dekking en het dekkingsgebied.

Afsluiten schoolreisverzekering?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Binnenkort kunt u online een schoolreisverzekering via ons afsluiten.