Groepsaccommodaties

Groepsaccommodaties schoolreis of schoolkamp

Organiseert u een schoolreis of schoolkamp en bent u op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie?

Op onze website www.unieke-groepsaccomodaties.nl vindt u groepsaccommodaties die zeer geschikt zijn om er een schoolreis of schoolkamp te houden. Het gaat hier om groepsaccommodaties in onder andere Nederland en België.

Groepsaccommodaties Belgische Ardennen

Met name de Belgische Ardennen zijn zeer geschikt om er een schoolreisje of schoolkamp te houden. De prachtige omgeving leent zich voor sportieve activiteiten zoals raften, mountainbiken, kanoën, boogschieten, abseilen, vlot bouwen en klimmen. Maar natuurlijk leent de Ardennen zich ook voor wandelingen in de natuur, speurtochten en picknicken.

In de Belgische Ardennen hebben wij diverse groepsverblijven te huur op basis van zelfverzorging. Een aantal van deze groepsverblijven heeft de beschikking over sportvelden en recreatieruimtes.
indien u op zoek bent naar een groepsaccommodatie of groepsverblijf in de Belgische Ardennen, zijn wij u graag behulpzaam bij het zoeken en boeken van de meest geschikte accommodatie.

Neemt u via het contactformulier contact met ons op.

Last minute groepsaccommodatie

Bent u op zoek naar een last minute groepsaccommodatie, bungalow of vakantiehuis in het kader van een ingelaste of niet geplande last minute vakantie, schoolreis of werkweek?  Op de website lastminute vakantiehuizen boekt u een last minute vakantiehuis, groepsaccommodatie of bungalow. Last minute wil zeggen dat u in de meeste gevallen nog tot 1 dag voor vertrek een last minute accommodatie kunt boeken. Zie ook onze last minute aanbiedingen in Nederland zoals last minute vakantiehuizen aan zee en aan de kust.

Last minute vliegticket

Indien u een last minute vakantie hebt geboekt en op zoek bent naar een goedkope, last minute vliegticket, verwijzen wij u graag naar onze website alle goedkope vliegtickets. Hier heeft u binnen enkele minuten alle vliegtickets met elkaar vergeleken en kunt online een last minute vliegticket boeken.

Vakantiehuis of groepsaccommodatie met privé zwembad

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie of groot vakantiehuis met zwembad of liever nog met privé zwembad? Op onze website vakantiehuizen-met-prive-zwembad vindt u de mooiste vakantiehuizen, villa's en groepsaccommodaties met privé zwembad. Boek bijvoorbeeld een groot vakantiehuis, groepsaccommodatie of villa met privé zwembad in Frankrijk, Italië, Portugal, Spanje, Griekenland of Turkije en ontdek hoe bijzonder en fijn het is om een vakantie met een accommodatie met privé zwembad te vieren.
U boekt uw vakantiehuis of villa met privé zwembad online. Indien u een groepsaccommodatie met privé zwembad wilt boeken, kunt u dat ook online doen maar het is verstandig om bij dit soort grote en duurdere accommodaties ook telefonisch advies bij ons te vragen. Met name over de andere faciliteiten en kosten van deze luxe groepsaccommodaties met privé zwembad.

Grote vakantiehuizen

Voor een schoolkamp, werkweek of studieweek kunt u ook een groot vakantiehuis huren.  Bijvoorbeeld een groot vakantiehuis in de Ardennen, Drenthe, Zeeland of Duitsland.
U vindt een overzichtelijk aanbod grote vakantiehuizen op onze webite grote-vakantiehuizen.be