Schoolreis

Schoolreis

Het organiseren van een schoolreis is niet zomaar iets wat je even doet.  Je hebt voor het organiseren van een schoolreis geld, tijd en ideeën nodig. Op deze pagina wat tips en ideeën voor een leuk en betaalbaar schoolreisje. Een schoolreis hoeft niet duur te zijn, als je maar als schoolreis organisatie, ouder, leraar of begeleider creatief bent en schoolreisjes organiseert die er toe doe doen, leuk en betaalbaar zijn.

Leuke spelletjes voor schoolreis of schoolkamp

Er zijn voor schoolreisjes en schoolkampen honderden leuke spelletjes bedacht, die je als schoolreis organisatie voor weinig geld kunt huren. Je vindt veel van deze spelletjes bij Schoolkamp Nederland.

Ideeën voor een leuke schoolreis

Op de schoolreis startkabel staan vele links van websites die met schoolreisjes te maken hebben. Je vindt er tips, attractieparken, accommodaties, ideeën dajes weg en nog veel meer.

De Natuurschool

Een schoolreisje organiseren en meer van de natuur leren kennen? De Natuurschool verzorgt de leukste schoolreisjes in de natuur. Educatief, betaalbaar en leuk!

Meester Michael

Meester Michael is de website voor basisscholen en leraren in Nederland. Op deze website vind je ook veel informatie over schoolreisjes, spelletjes voor schoolreisjes en onze schoolreisverzekering. 

Een schoolreis kan goedkoop zijn

In deze dure tijd is het niet meer vanzelfsprekend dat een schoolreis duur is. Er zijn talloze manieren om geld te besparen bij het organiseren van een schoolreis. Maak van de schoolreis bijvoorbeeld een natuurbeleving en ontdek met leraren en leerlingen welke planten in de natuur allemaal eetbaar zijn. Bouw van oud materiaal een huttenkamp of ga op de fiets met schoolreis. Een goedkoop schoolreisje kan net zo leuk zijn als een schoolreis naar een pretpark.

Duurzame schoolreis

Als organisatie van een schoolreis, koop je je schoolreis benodigdheden natuurlijk duurzaaam in. In een natuurvoedingswinkel hebben ze drinken, broodjes en snoepjes die lekker en gezond en zijn en op de website duurzaam inkopen vind je veel informatie over duurzaam inkopen. Een schoolreisje kan ook duurzaam!