Online afsluiten

Online schoolreisverzekering afsluiten.

Via deze website is het heel eenvoudig om online een schoolreisverzekering af te sluiten. Het is alleen voor Nederlandse onderwijsinstellingen mogelijk deze polis af te sluiten. U ontvangt per ommegaande het polisblad schoolreisverzekering alsmede de factuur voor betaling van de premie. U ontvangt het polisblad schoolreisverzekering inclusief de factuur via het e mail adres waarmee u de polis schoolreisverzekering hebt aangevraagd.

Controleer de polis schoolreisverzekering goed

Nadat u de schoolreisverzekering online hebt afgesloten, ontvangt u het polisblad.

Controleer hierbij goed of de naam van de school en het adres van de school correct op de polis vermeld staan en of de begindatum van de schoolreis en de einddatum schoolreis correct op de polis staan vermeld. Als begindatum noteert u de datum van vertrek en als einddatum noteert u de datum van thuiskomst.

Ook belangrijk is het om te controleren of het aantal deelnemers aan de schoolreis(leerlingen, leraren, begeleiders en ouders die mee gaan) correct op de polis vermeld staat en of er Benelux dekking of Europa dekking op de polis vermeld staat.

Heeft u eerder een schoolreisverzekering afgesloten?

Indien u reeds eerder via Vakantie Zeker een schoolreisverzekering heeft afgesloten, kunt u hier inloggen. U hoeft vervolgens enkel nog de data nieuwe schoolreisjes, het aantal deelnemers en Benelux of Europa dekking in te vullen op onderstaand formulier.

Nog niet eerder een schoolreisverzekering afgesloten?

Nadat u voor de eerste keer via Vakantie Zeker een schoolreisverzekering heeft afgesloten, ontvangt u per e-mail een gebruikersnaam en wachtwoord. Met deze gegevens kunt u inloggen op de website. U hoeft bij het afsluiten van een volgende verzekering vervolgens enkel nog de data nieuwe schoolreisjes, het aantal deelnemers en Benelux of Europa dekking in te vullen op onderstaand formulier.

Online afsluiten via onderstaand formulier

Vul onderstaand formulier in om direct een schoolreisverzekering af te sluiten.

Organisatie of school *  
Titel *
 
Voorletters / achternaam verzekeringnemer *
Straat / huisnummer *
 
Postcode / woonplaats *
 
Land * 
Emailadres *  
Emailadres herhalen *  
Telefoonnummer *  
Mobiel nummer  
Begindatum reis *
-
-
 
Einddatum reis *
-
-
 
Aantal deelnemers *
 
Type dekking * 
 
Ik ga akkoord met de
algemene voorwaarden
 
*) verplicht 

Klik op Volgende voor een overzicht van de door u ingevulde gegevens en de bijbehorende premie.