Groepsreisverzekering

Reisverzekering voor groepen, groepsreis.

Neemt u deel aan een groepsreis en overweegt u een reisverzekering voor groepen af te sluiten? De groepsreisverzekering van Vakantie Zeker en Europeesche Verzekeringen is de perfecte reisverzekering voor groepen en groepsreizen. Deze groepsreisverzekering kan online worden afgesloten tot en met 250 personen en de beoefening van de meeste sporten is meeverzekerd. Ook wintersport is meeverzekerd. Deze reisverzekering voor groepen is de ideale groepsreisverzekering voor avontuurlijke en sportieve groepsreizen, wintersport vakanties met vrienden of familie, wandelvakanties, fietsvakanties, reizen van sportverenigingen, muziekverenigingen, koren, bedrijven en iedereen die er met een groep een of meerdere dagen op uit gaat.          U sluit deze groepsreisverzekering eenvoudig online af via de onderstaande website van Vakantie Zeker.                   Voor schoolreisjes en schoolkampen sluit u onze schoolreisverzekering af.

Alle informatie over deze reisverzekering voor groepen:       groepsreisverzekering-afsluiten.nl

Wat is verzekerd op onze reisverzekering voor groepen?

Onze reisverzekering voor groepen kent een uitgebreide dekking, met een groepsreis dient u als groep en persoon tenslotte goed verzekerd te zijn. 
U bent op onze groepsreisverzekering verzekerd voor:

-personenhulpverlening ( kostprijs dus geen maximaal bedrag)
-buitengewone kosten ( alleen na toestemming van de verzekeraar Europeesche Verzekeringen)
-bagage ( o.a. diefststal en beschadiging, beperkte vergoedingen )
-schade aan vakantieverblijf of vakantieverblijven  (maximaal 500 euro)
-geneeskundige kosten ( belangrijke dekking,wel gemaximeerd)
-ongevallen dekking deelnemers groepsreis
-rechtsbijstand en aansprakelijkheid ( zeker in het buitenland belangrijk )

In de voorwaarden groepsreisverzekering en schoolreisverzekering van Europeesche Verzekeringen vindt u de exacte dekking en uitsluitingen. U vindt deze op onze website.

Wie zijn verzekerd tijdens een groepsreis?

Via onze groepsreisverzekering zijn alle deelnemers aan de groepsreis verzekerd. Deze deelnemers aan de groepsreis hoeven dus niet specifiek aan ons opgegeven te worden. Dit is wel noodzakelijk na het afsluiten van onze groepsannuleringsverzekering. Wel moet het aantal deelnemers en verzekerden in overeenstemming zijn met het aantal opgegeven deelnemers aan de groepsreis en de premie betaald zijn voor aanvang van de reis. Middels onze reisverzekering voor groepen zijn er maximaal 250 personen verzekerd. Indien u een groepsreisverzekering wilt afsluiten voor een groep die groter is dan 250 deelnemers, is dit meestal wel mogelijk maar moeten wij de premie opvragen bij onze partner in groepsreisverzekeringen en groepsannuleringsverzekeringen, Europeesche Verzekeringen.

Waar wordt de premie van de groepsreisverzekering op berekend?

De premie van onze reisverzekering voor groepen wordt berekend op basis van het aantal deelnemers aan de groepsreis, de bestemming, het aantal dagen dat de groepsreis duurt en de dekking. U kunt kiezen uit Beneluxdekking of Europadekking. Bij Vakantie Zeker is het alleen mogelijk om online een groepsreisverzekering met uitgebreide dekking af te sluiten. U kunt niet alleen onze reisverzekering voor groepen online afsluiten maar ook zelf via onze site de premie berekenen:
www.groepsreisverzekering-afsluiten.nl

Is er een verschil tussen jullie groepsreisverzekering en schoolreisverzekering?

De dekking van onze schoolreisverzekering en groepsreisverzekering is hetzelfde, de premie ook. Er is echter wel een verschil. Scholen sluiten meestal meerdere keren per jaar voor schoolreisjes en schoolkampen schoolreisverzekeringen af. Daarom hoeven scholen zich voor onze schoolreisverzekering maar een keer te registreren en is het afsluiten van een volgende schoolreisverzekering "kinderspel".

Waarom werken jullie samen met Europeesche Verzekeringen?

Wij werken met betrekking tot onze groepsreisverzekering, schoolreisverzekering, groepsannuleringsverzekering en reis- en annuleringsverzekeringen samen met Europeesche Verzekeringen omdat dit een verzekeringsmaatschappij is met een zeer goede reputatie en bekend staat om haar klantvriendelijkheid en snelle schadeafwikkeling. Ook voor wat betreft onze bruiloftverzekering werken we samen met Europeesche Verzekeringen. Daarbij komt dat de groepsreisverzekeringen van Europeesche Verzekeringen van zeer hoge kwaliteit zijn. De reisverzekering voor groepen van Vakantie Zeker kan echter alleen online worden afgesloten via Vakantie Zeker en is de enige groepsreisverzekering met milieucompensatie door de aanplant van bomen.

Reis en annuleringsverzekeringen Europeesche

Behalve de groepsreisverzekering van Europeesche Verzekeringen bieden wij meer specifieke reisverzekeringen van deze recreatie verzekeraar aan. Dat geldt ook voor de annuleringsverzekeringen van Europeesche Verzekeringen.

Hieronder een overzicht.

Indien u een kortlopende annuleringsverzekering wilt afsluiten.
Indien u een doorlopende reisverzekering bij Europeesche Verzekeringen wilt afsluiten.

Indien u een kortlopende reis- en annuleringsverzekering bij Europeesche Verzekeringen wilt afsluiten, doet u dat via onze website reisverzekering-en-annuleringsverzekering.nl
U kunt eerst een premieberekening maken voor u een reis- en annuleringsverzekering af sluit.