Groepsannuleringsverzekering Europeesche Verzekeringen

Europeesche Verzekeringen

Groepsannuleringsverzekering Europeesche Verzekeringen.

Vakantie Zeker werkt voor wat betreft haar groepsannuleringsverzekering, schoolreisverzekering en groepsreisverzekering samen met de bekendste reisverzekeraar voor groepen, Europeesche Verzekeringen. Als betrouwbare partner en verzekerings specialist is Europeesche Verzekeringen al 100 jaar specialist in reisverzekeringen, annuleringsverzekeringen, evenementenverzekeringen en recreatieverzekeringen in het algemeen. De groepsannuleringsverzekering van Europeesche Verzekeringen onderscheidt zich door heldere voorwaarden, werelddekking, groepsdekking en een individuele dekking. U kunt de groepsannuleringsverzekering van Europeesche Verzekeringen en Vakantie Zeker online afsluiten via de website:

Groepsannuleringsverzekering.nl      

Hier kunt u ook online de premie berekenen voor u de groepsannuleringsverzekering van Europeesche Verzekeringen afsluit.

Waarom een groepsannuleringsverzekering afsluiten?

Indien u een schoolreis of schoolkamp geboekt hebt, is het altijd verstandig een schoolreisverzekering of groepsreisverzekering af te sluiten. Maar indien de schoolreis of het schoolkamp geannuleerd moet worden in verband met bijvoorbeeld ernstige ziekte, ongeval of overlijden van een leerling of leraar, dan kunt u op basis van de schoolreisverzekering of groepsreisverzekering de reis niet annuleren. Een schoolreisverzekering of groepsreisverzekering biedt immers geen dekking tegen annuleringskosten. Daarom kan het verstandig zijn om naast de schoolreisverzekering of groepsreisverzekering een groepsannuleringsverzekering af te sluiten. De groepsannuleringsverzekering van Europeesche Verzekeringen en Vakantie Zeker is hierbij een uitstekende keuze.

Wat is er verzekerd bij de groepsannuleringsverzekering van Europeesche Verzekeringen?

Bij de groepsannuleringsverzekering van Europeesche Verzekeringen en Vakantie Zeker is er een collectieve dekking ( groepsdekking ) en een individuele dekking. Het grote verschil met een gewone annuleringsverzekering is dat bij de groepsannuleringsverzekering van Europeesche Verzekeringen en Vakantie Zeker de hele groep deelnemers en begeleiders aan de schoolreis of schoolkamp kan annuleren indien één van de deelnemers komt te overlijden, een ernstig ongeval krijgt of ernstig ziek wordt voor de schoolreis of schoolkamp aanvangt. In de algemene voorwaarden van de groepsannuleringsverzekering van Europeesche Verzekeringen en Vakantie Zeker staat exact omschreven wat de dekking is en uitsluitingen zijn.

Groepsannuleringsverzekering Europeesche Verzekeringen

Alleen bij Vakantie Zeker kunt u de groepsannuleringsverzekering van Europeesche Verzekeringen online aflsluiten en online de premie berekenen voor u de polis afluit. Ook onze groepsreisverzekering, schoolreisverzekering en bruiloftverzekering kunt u online afsluiten. 
Bij onze bruiloftverzekering zit ook een groeps ( collectieve )annuleringsdekking en een online korting van 10 %.

Altijd groepsannuleringsverzekering afsluiten?

Het afsluiten van een groepsannuleringsverzekering is niet altijd noodzakelijk. Indien de schoolreis of schoolkamp flink wat kost, is een groepsannuleringsverzekering aan te raden. Ieder school of onderwijsinstelling bepaalt hierbij natuurlijk zelf of het afsluiten van de groepsannuleringsverzekering van Europeesche Verzekeringen wel of niet wenselijk is. De premie voor de groepsannuleringsverzekering van Europeesche Verzekeringen en Vakantie Zeker bedraagt altijd 5,5 % van de reissom exclusief poliskosten en wettelijke verschuldigde assurantiebelasting. Hierbij maakt het niet uit of u in Nederland blijft of naar het buitenland gaat. Fijne schoolreis, schoolkamp of andere groepsreis.

Kortlopende annuleringsverzekering

Indien uw groep uit minder dan 9 personen bestaat, is het een overweging om in plaats van een groepsannuleringsverzekering een kortlopende annuleringsverzekering af te sluiten. U heeft bij de kortlopende annuleringsverzekering de mogelijkheid om te kiezen voor de All risk dekking en verruimt daarmee de annuleringsmogelijkheden. Bij de kortlopende annuleringsverzekering met All risk dekking bepaalt u namelijk zelf de reden van annulering. Hierbij is de beperking dat u bijvoorbeeld niet de reis kunt annuleren indien u geen zin meer hebt in de groepsreis of reis of indien u geen zin meer hebt in vakantie. Bij een annulering krachtens de All risk dekking wordt er 75 % van de annuleringskosten uitgekeerd. Alle informatie over de kortlopende annuleringsverzekering.
U kunt de kortlopende annuleringsverzekering, net zoals onze groepsannuleringsverzekering en doorlopende reisverzekering, online afsluiten.